lunes, 15 de diciembre de 2008

Taronges amb canyella

Ingredients 12 persones:

  • 18 taronges


  • 6 cullerades de sucre


  • 3 de canyella


  • 1 de mel


Preparació:

  • Pelarem 12 taronges


  • Les tallarem a rodanxes


  • Amb les 6 taronges restants farem un suc. En aquest barrejarem el sucre i la mel.


  • Ficarem les rodanxes en una font, i les banyarem amb el suc.


  • Finalment ho espolvorejarem amb la canyella.


Bon profit!!



1 comentario:

Joan Brescó dijo...

Molt bones! En primer lloc, heu de saber que el fet de no escriure comentaris, no significa que els vostres fans haguem deixat de seguir el bloc! El que pasa és que ens feu dentetes amb aquestes receptes de cuina tant bones... i no les podem tastar!
A veure si el Ramon ens sorprén algun dia...

BONES FESTES COMPANYS!!! FELIÇ 2009!!!