Sopar una coca de recapte en alguna terrassa és una costum de sempre. Amb el que a taller de cuina es va decidir fer-nes unes poques amb diferents combinacions d'ingredients: tomàquet, llonganissa, ceba, escalivada, carbassó, tonyina, etc.
A continuació fiquem la recepta per fer la massa.
- 3 ous
- 3 gots d'aigua
- 1 got d'oli
- 1 kg de farina
- Un pessic de sal
- 1 sobre i mig de llevat
D'aquí surten 7 o 8 coques. A nosaltres se'ns han acabat els ingredients per ficar a sobre de la massa. Si us passa, us aconsellem que feu la forma de la coca igual i que damunt fiqueu bastant sucre i un rajolinet d'oli. Us quedarà uns postres boníssims.
Imaginació i bon profit!!
2 comentarios:
Bones a tots!!
Quines coces més maques, de ben segur que devien estar molt més que bones!!
Des de Alentorn, us envio una salutació!
Bones Aida, ens fa molta il·lusió rebre noves teves. Passat per l'escola un dia a saludar-nos.
Esperem que fins aviat!!
Publicar un comentario