Aquest curs 2014-15, el bloc informarà i reflectirà, els passos més importants duts a terme en els diferents tallers i projectes.
lunes, 23 de mayo de 2011
Gaspatxo!!!!!
Bones !!!!ja tornem a estar aquí i amb una mica més de caloreta!!. Per explicar-vos l'esmorzar saludable, refrescant i boníssim que hem fet avui i que demà ens menjarem.
HEM FET GASPATXO!!!!!!
Ingredients per 4 persones:
· 1 cogombre · 700 gr de tomàquets madurs. · 1ceba petita. · 1 1/2 litre d’aigua mineral. · 1 gra d’all. · ½ pebrot vermell. · 4 cullaradetes de cafè de sal. · 150 gr de pa dur. · 2 ½ gots de tallat d’oli. · ½ got de tallat de vinagre.
El Gaspatxo és un plat super refrescant, i amb moltes vitamines perquè porta moltes verdures. El podem menjar quan vulguem, per esmorzar, dinar, berenar o sopar, és ideal!!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario