lunes, 1 de diciembre de 2008

Peres al formatge

Ingredients (16 persones)


  • 8 peres

  • 80 grams de formatge blau

  • 8 cullerades de melmelada de maduixa

  • 2 iogurts maturals

  • Una mica de llet desnatada

  • Suc d'una llimona

Preparació



  • Barrejarem amb una forquilla el formatge i el iogurt. En cas necessari ficarem una mica de llet, per facilitar la barreja. Ha de quedar cremós i consistent, no ha de gotejar.

  • Netejarem les peres i les partirem per la meitat. Les pintarem de llimona, perquè no s'oxidi. Treurem el cor, i omplirem el buit que queda en la pera amb la barreja anterior. L'últim pas serà, ficar-li una cullerada de de melmela de maduixa.

Bon profit!!!






2 comentarios:

Pontero dijo...

Hola torno a ser el Jordi, tot i que hem rebut alguna crítica, els cuiners considerem que ha sortit boníssima.

Pontero dijo...

hola!!