lunes, 2 de marzo de 2009

Torrades amb olivada!!

Bones!

Tant la setmana passada com aquesta, utilitzarem per fer la torrada, olivada.
La setmana passada la vam combinar amb formatge de cabra. A més la torrada la vam sucar amb tomàquet. Quan va estar feta la vam ficar al forn una mica, perquè es desfés el formatge.

Aquesta setmana, sucarem la torrada amb alvocat, com més madur estigui més bé es sucarà. Sobre d'aquest, ficarem una mica d'olivada i làmines de tomàquet. Per acabar ficarem un raig d'oli.
Bon profit, us recomanem aquestes torrades també per sopar!!

3 comentarios:

Joan Brescó dijo...

Bones! La recepta fa molt bona pinta, però als nois i noies de la classe de TVA de l'Esperança, l'alvocat no els agrada gens! Fa setmanes vam fer una recepta que en portava i ningú s'ho volia menjar...
Diuen que no té cap sabor!

ELS ALUMNES DE L'ESTEL dijo...

Bones Joan!
L'alvocat a Balaguer agrada més que a Lleida. Si està maduret i es combina amb gràcia, és molt bo.
A veure si us agrada més la recepta d'aquesta setmana.
Adéu!!

T.V.A. Esperança dijo...

Ara que ho dieu... els nostres eren ben verds...