Ingredients:
1 iogurt de llimona
3 mesures de farina
1/2 mesura de sucre
1 mesures d’oli
3 ous
1 sobre de llevat
1 poma
Una mica de sal
(L’envàs del iogurt serveix de mesura)
Elaboració:
En un bol poseu el iogurt i el sucre, bateu-ho amb el batedor de mà, afegiu-hi d’un en un els ous, a continuació la farina tamisada i el sobre de llevat, afegiu-hi un pessic de sal i l’oli, i bateu-ho tot. Peleu la poma i talleu-la a daus, afegir la pasta i poseu-ho tot en un motlle (si el motlle no és de silicona s’hi ha de posar mantega), coeu-ho al forn a 180º entre 20 i 30 minuts. Per saber si està a punt punxeu la coca amb un escuradents: ha de sortir sec, en cas contrari s’ha de deixar coure uns minuts més.
Bon profit!
Demà fotos!
No hay comentarios:
Publicar un comentario