lunes, 23 de noviembre de 2009

PASTÍS DE CASTANYA

INGREDIENTS:
  • 6 OUS
  • 250 GRAMS DE SUCRE
  • 75 GRAMS DE MANTEGA
  • 300 GRAMS DE CASTANYES
  • 50 GRAMS DE FARINA
  • 10 GRAMS DE LLEVAT
  • 1/2 L DE LLET
  • 50 GRAMS D'AVELLANES
  • 100 GRAMS DE MELMELADA ALBERCOC
ELABORACIÓ
  1. COUREM DEU MINUTS AMB AIGUA I SAL LES CASTANYES
  2. LES PELAREM.SEPARAREM 8 PER MÉS TARD.
  3. LA RESTA LES COUREM AMB LLET 20 MINUTS. HO TRITURAREM TOT
  4. BATEM ELS OUS I EL SUCRE EN UN BOL.
  5. LI SUMEM EL PURÉ DE CASTANYES, EL LLEVAT I LA FARINA.
  6. FIQUEM LA BARREJA AL RECIPIENT DE COCCCIÓ (24 CM DE DIÀMETRE).
  7. SOBRE EL PASTÍS, FIQUEM LES AVELLANES, LES CASTANYES TROSSEJADES.
  8. UNA VEGADA FRED, HO COBRIM AMB LA MELMELADA.
Com veieu també l'hem ficat ametlles. Ho aprofitem tot a l'Estel.
S'ha de dir, com no podia ser d'altra manera, que ha quedat boníssim!!

Bon profit!!

No hay comentarios: