- 6 OUS
- 250 GRAMS DE SUCRE
- 75 GRAMS DE MANTEGA
- 300 GRAMS DE CASTANYES
- 50 GRAMS DE FARINA
- 10 GRAMS DE LLEVAT
- 1/2 L DE LLET
- 50 GRAMS D'AVELLANES
- 100 GRAMS DE MELMELADA ALBERCOC
- COUREM DEU MINUTS AMB AIGUA I SAL LES CASTANYES
- LES PELAREM.SEPARAREM 8 PER MÉS TARD.
- LA RESTA LES COUREM AMB LLET 20 MINUTS. HO TRITURAREM TOT
- BATEM ELS OUS I EL SUCRE EN UN BOL.
- LI SUMEM EL PURÉ DE CASTANYES, EL LLEVAT I LA FARINA.
- FIQUEM LA BARREJA AL RECIPIENT DE COCCCIÓ (24 CM DE DIÀMETRE).
- SOBRE EL PASTÍS, FIQUEM LES AVELLANES, LES CASTANYES TROSSEJADES.
- UNA VEGADA FRED, HO COBRIM AMB LA MELMELADA.
S'ha de dir, com no podia ser d'altra manera, que ha quedat boníssim!!
Bon profit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario