martes, 11 de enero de 2011

UN TRIMESTRE BATUT

Aquest 2n trimestre al taller de cuina farem BATUTS, que seran l'acompanyament de les torrades amb embotit. D'aquesta manera tindrem un esmorzar complert i molt saludable.
Tal com us vam recomanar en una anterior entrada al blog, amb aquests esmorzars menjarem tot el necessari: làctics, fruita i cereals.

BATUT DE PASTANAGA I CÍTRICS

INGREDIENTS PER 16 PERSONES:

4kG DE PASTANAGUES

9 TARONGES

4 LLIMONES

10 CULLERADES DE SUCRE

1'5 LITRES DE LLET

ELABORACIÓ:
VAM FER SUC AMB LES TARONGES I LES LLIMONES
LES PASTANAGUES LES VAM PELAR I TALLAR A TROSSOS PETITS.
EN UN BOL MOLT GRAN VAM BARREJAR-HO TOT: PASTANAGUES, TARONGES, LLIMONES, SUCRE I LA LLET.
TOT BEN TRITURAT I JA ESTÀ APUNT PER BEURE!!!!!!!




No hay comentarios: