Aquest 2n trimestre al taller de cuina farem BATUTS, que seran l'acompanyament de les torrades amb embotit. D'aquesta manera tindrem un esmorzar complert i molt saludable.
Tal com us vam recomanar en una anterior entrada al blog, amb aquests esmorzars menjarem tot el necessari: làctics, fruita i cereals.
BATUT DE PASTANAGA I CÍTRICS
INGREDIENTS PER 16 PERSONES:
4kG DE PASTANAGUES
9 TARONGES
4 LLIMONES
10 CULLERADES DE SUCRE
1'5 LITRES DE LLET
ELABORACIÓ:
VAM FER SUC AMB LES TARONGES I LES LLIMONES
LES PASTANAGUES LES VAM PELAR I TALLAR A TROSSOS PETITS.
EN UN BOL MOLT GRAN VAM BARREJAR-HO TOT: PASTANAGUES, TARONGES, LLIMONES, SUCRE I LA LLET.
TOT BEN TRITURAT I JA ESTÀ APUNT PER BEURE!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario