"Ara ve Nadal,matarem el gall i a la tia Pepa n'hi darem un tall......"
S'atançen les festes de Nadal, i a l¡escola ens agrada estar ben preparats i ambientats per l'ocasió, per tant, avui hem fet TORRONS: Torrons de Xocolata i Torrons de Yema.
TORRONS DE XOCOLATA:
Ingredients:
1 tauleta de xocolata amb llet
1 tauleta de xocolata sense llet
1 bosseta de "kikos"
20gr. de mantega
Elaboració:
Hem desfet les dos tauletes de xocolata al bany Maria. Quan la xocolata ha estat ben desfeta, i hem afegit els "kikos", i ho hem barrejat, ben barrejat.
Hem folrat una safata amb forma rectangular de paper d'alumini, i hem tirat la barreja en aquesta safata.Ho hem deixat a la nevera unes 4 hores.
TORRONS DE YEMA:
Ingredients:
200gr de farina d'ametlla
3 yemes d'ou
270gr de sucre
Elaboració:
Hem pelat i triturat les ametlles
Hem barrejat el sucre, la farina d'ametlla i les yemes d'ou.
A part, amb 70gr de sucre i 70 ml d'aigua hem fet almívar, que hem barrejat amb la massa d'abans.
No hay comentarios:
Publicar un comentario