lunes, 30 de enero de 2012

PASTA DE FULL AMB CREMA CATALANA I FRUITES

INGREDIENTS:
-1 paquet de pasta de full congelada
- Plantan, poma i mandarines
- 1/2 de Llet
- 4 rovells d'ous
- 1 pela de llimona
- 1 branca de canyela
- 150 grams de sucre
- 20 grams de Maizena

PREPARACIÓ:
Primer fem la crema catalana: Hem posat a bullir llet amb la pela de llimona i la branca de canyela. Mentrestant hem pelat i tallat el plàtan i la poma. Un cop ha arrancat el bull hem tirat el sucre i els rovells i hem remenat amb molta cura. Mentrestant hem desfet la maizena amb una mica de llet i ho hem abocat a l'olla, i hem anat remenan fins que ha agafat la textura.
La pasta de full l'hem posat al forn i un cop ha tingut nu color dorat l'hem tret i l'hem deixat que es refrdes amb un toballo per damunt. Llavors hem tirat la crema per sobre la pasta de full i ho hem posat a la nevera. Finalment, hem decorat la pasta amb trossos de poma, plàtan i mandarina tallades previament.

No hay comentarios: