La recepta que fiquem a continuació la vam fer la setmana passada.
Ingredients ( 4 persones)
- 250 gr. de sucre
- 250 gr. d'ametlla mòlta
- 60 gr. de farina de blat de moro (maicena)
- 4 ous
- 150 gr. d'oli de girasol
- 4 rodanxes de pinya
- 2 culleradeta de llevat
- sucre glacé per a decorar
Preparació pas a pas
Barrejar la farina de blat de moro (maicena) amb el sucre, l'ametlla mòlta i el llevat, i agefir-hi els rovells d'ou i l'oli de girasol poc a poc.
Afegir-hi les clares muntades a punt de neu i barrejar-ho amb molt de compte. Omplir les càpsules, engreixades prèviament amb oli, fins a la meitat. Decorar amb un tros de pina i empolasar amb sucre glacé. Posar-ho al forn a 190º C. uns 12 minuts, amb el forn precalentat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario