lunes, 18 de enero de 2010

Magdalenes amb pinya!!

La recepta que fiquem a continuació la vam fer la setmana passada.

Ingredients ( 4 persones)

  • 250 gr. de sucre
  • 250 gr. d'ametlla mòlta
  • 60 gr. de farina de blat de moro (maicena)
  • 4 ous
  • 150 gr. d'oli de girasol
  • 4 rodanxes de pinya
  • 2 culleradeta de llevat
  • sucre glacé per a decorar

Preparació pas a pas

Barrejar la farina de blat de moro (maicena) amb el sucre, l'ametlla mòlta i el llevat, i agefir-hi els rovells d'ou i l'oli de girasol poc a poc.

Afegir-hi les clares muntades a punt de neu i barrejar-ho amb molt de compte. Omplir les càpsules, engreixades prèviament amb oli, fins a la meitat. Decorar amb un tros de pina i empolasar amb sucre glacé. Posar-ho al forn a 190º C. uns 12 minuts, amb el forn precalentat.

No hay comentarios: