Combinarem una rodanxa de pinya en almívar amb una mica de crema catalana.
Per fer la crema catalana:
INGREDIENTS
• 1 L. de llet
• 125 Gr. de sucre.
• 60 Gr. de “maizena”.
• 5- 6 rovells d' ou.
Per aromatitzar: canyella, vainilla, pela de llimona o de taronja. Triem l' opció que més ens agradi.
PREPARACIÓ
Posem la llet ( en reservem una tassa), el sucre i la canyella ( o l' aroma que volguem ) al foc fins que bulli.
Mentrestant, fem desfer el la “maizena” amb la tassa de llet que havíem reservat i hi barregem els rovells d' ou. Si cal ho colem, és important que no quedin grumolls.
Quan la llet que teníem al foc bull, afegim la barreja anterior i anem remenant sense parar fins que espesseix ( fins que torna a bullir de nou) .
Si convé, hi passem la batedora per què quedi ben fina. Llavors la refredem.
No hay comentarios:
Publicar un comentario