lunes, 17 de mayo de 2010

PINYA AMB CREMA CATALANA

Combinarem una rodanxa de pinya en almívar amb una mica de crema catalana.

Per fer la crema catalana:

INGREDIENTS

• 1 L. de llet

• 125 Gr. de sucre.

• 60 Gr. de “maizena”.

• 5- 6 rovells d' ou.

Per aromatitzar: canyella, vainilla, pela de llimona o de taronja. Triem l' opció que més ens agradi.

PREPARACIÓ

Posem la llet ( en reservem una tassa), el sucre i la canyella ( o l' aroma que volguem ) al foc fins que bulli.

Mentrestant, fem desfer el la “maizena” amb la tassa de llet que havíem reservat i hi barregem els rovells d' ou. Si cal ho colem, és important que no quedin grumolls.

Quan la llet que teníem al foc bull, afegim la barreja anterior i anem remenant sense parar fins que espesseix ( fins que torna a bullir de nou) .

Si convé, hi passem la batedora per què quedi ben fina. Llavors la refredem.

No hay comentarios: