lunes, 24 de octubre de 2011

FLAM DE CARBASSA I MAGRANA

Avui hem fet una altra recepta de TARDOR, amb carbassa i magrana!!!!!

INGREDIENTS PER 12 FALMS:
  • 500gr de polpa de carabassa
  • 170gr de sucre moreno
  • 200ml de nata liquida
  • 3 ous
  • 1 branca de vainilla
  • 1 magrana
  • suc de llimona
ELABORACIÓ:
Hem tallat la carbassa a daus i l'hem ficat a bullir, quan ha estat tendra, l'hem triturat.
La nata liquida amb la vainilla ha arrencat el bull.
Hem barrejat el puré de carbassa, la nata líquida 100gr de sucre i els ous.
La magrana l'hem desgranat, i al colador xinés, hem fet suc.
La meitat del suc de magrana, el sucre restant i un parell de cullerades de suc de llimona, ho hem ficat al foc per fer-ne xarop.
A les flameres hem abocat el xarop de magrana al fons i hem acabat d'omplir els motlles amb la barreja feta amb el puré de carbassa.
Els hem deixar coure al bany maria al forn a 85 graus durant 50 minuts aprox.

Ja estan els flams de tardor!!!!

No hay comentarios: