INGREDIENTS PER 12 FALMS:
- 500gr de polpa de carabassa
- 170gr de sucre moreno
- 200ml de nata liquida
- 3 ous
- 1 branca de vainilla
- 1 magrana
- suc de llimona
ELABORACIÓ:
Hem tallat la carbassa a daus i l'hem ficat a bullir, quan ha estat tendra, l'hem triturat.
La nata liquida amb la vainilla ha arrencat el bull.
Hem barrejat el puré de carbassa, la nata líquida 100gr de sucre i els ous.
La magrana l'hem desgranat, i al colador xinés, hem fet suc.
La meitat del suc de magrana, el sucre restant i un parell de cullerades de suc de llimona, ho hem ficat al foc per fer-ne xarop.
A les flameres hem abocat el xarop de magrana al fons i hem acabat d'omplir els motlles amb la barreja feta amb el puré de carbassa.
Els hem deixar coure al bany maria al forn a 85 graus durant 50 minuts aprox.
Ja estan els flams de tardor!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario